Els conseller Baltasar se’n va al Jacuzzi amb les becàries

El conseller Francesc Baltasar amb les becàries del departamentLes plujes d’aquest cap de setmana han permès una petita relaxació als membres del govern de la generalitat.  Francesc Baltasar ha obert l’aixeta de les restriccions i ha decidit aprofitar l’aigua arribada de Tarragona per obsequiar a les becàries del seu departament amb un bany d’escuma. “Que bona falta feia”, ha afegit.

 De fet, el conseller de mediambient ha explicat que la seva absència dels mitjans de comunicació no obeia pas a que s’amagués per por a fer (més) el ridícul sinó perquè portava més de 3 mesos sense dutxar-se “per allò de predicar amb l’exemple i és per això les meves últimes declaracions feien una mica de tuf”.

Tot i que l’acte ha tingut un to clarament lúdic i festiu, s’ha volgut mantenir un missatge de seny i moderació a l’opinió pública i s’ha optat per un bany en grup. L’aigua utilitzada provenia del primer carregament del Schifem Defender i després s’ha reaprofitat perquè la resta de membres del govern també tinguessin accés a l’higiene personal. Els integrans del tripartit s’han banyat per torns i per filiació política per evitar que de la remullada en resultés una dissolució del perfil propi. L’excepció l’ha marcada una vegada més Esquerra Republicana de Catalunya ja que tant en Carod Rovira com en Puigcercós han prioritzat rentar els draps bruts a la banyera pública per davant de l’higiene personal.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s