L’ajuntament de Barcelona presenta l’Àrea Merda

Jordi Hereu, degudament identificat amb el distintiu de l'Àrea Merda, espera el torn per anar a pixarJordi Hereu, alcalde del parc temàtic de Guirilàndia (Barcelona) ha presentat una nova iniciativa que torna a situar la capital catalana a la punta de llança de la innovació i modernitat. En els propers dies s’inciaran les obres de senyalització del 3000 m2 d’Àrea Merda, “un espai on els turistes podran miccionar, excretar i vomitar d’una manera totalment cívica”, ha explicat el batlle mentre es menjava cinc canapès simultàniament.

 

L’alcalde ha volgut fer èmfasi en que no es tracta d’un projecte pensat únicament pels turistes i ha explicat gràcies a l’Àrea Merda “la bona gent de la ciutat de barcelona gaudirà de noves sensacions visuals i olfactives i, si compren l’abonament anual, rebran un distintiu que els permetrà fer ús de l’Àrea Merda els dies laborable de 9 a 20h”. La resta del temps aquest espai d’esbarjo i relaxació seria d’ús exclusiu dels turistes.

 

Jordi Hereu no ha volgut cloure l’acte de presentació sense remarcar el caràcter progressista i socialista del projecte. “Serà una iniciativa 100% púplica. és a dir, pagada per tots els ciutadans de la qual només en treurem benefici els que tenim carnet”, ha explicat.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s