Un senyor de Fuenlabrada inventa una màquina descatalanitzadora

D'aquàa uns minuts en Josep Maria es dirà José MariMadrit – Enviat especial. Un veí de Fuenlabrada  ha patentat un enginy mecànic que promet guarir tots els catalans i catalanes de la desafecció i insatisfacció crònica que comporta dita condició nacional. L’artefacte en questió permet, en una única sessió de 15 minuts, eliminar qualsevol rastre de catalanitat per un mòdic preu. Centenars d’empresaris i polítics d’arreu de Catalunya ja han demanat hora per posar fi al seu patiment.

El secretisme al voltant dels mecanismes que permeten aquest petit miracle de la ciència és total. L’únic que se sap és que el primer prototipus de la màquina descatalanitzadora es va poder dur a terme mercés a una subvenció del Ministeri d’Indústria que en aquell moment dirigia Joan Clos. La implicació de l’aleshores ministre en el projecte fou tan gran que fins i tot va arribar a fer de conillet d’indies en els primers experiments. Després de quasi dos anys de tentatives fallides es va obtenir un primer mòdel que minimitzava els efectes secundaris i danys cerebrals durant el procés de descatalanització.

Tot i que l’invent està adreçat a particulars que per circumstàncies professionals es veuen obligats a desenvolupar la seva activitat professional a l’exili, l’èxit obtingut en les primeres hores d’existència ha portat al govern de la generalitat a interessar-se en la màquina miraculosa. Fonts ben informades apunten a que el PSC voldria instalar plantes descatalanitzadores en les poques circunscripcions electorals que es resisteixen al seu discurs. Seguirem informant.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s