Neix l’Associació del Rifle Català

Les fundadores de l'Associació del Rifle Català durant la inauguració del monument a Charlton Heston

Un grup de carlistes nostàlgiques de les películes de Charlton Heston ha decidit retre el seu particular homenatge al gran actor nordamericà. En un acte solemne a la localitat de Centelles han erigit un monument conmemoratiu i han fundat l’Associació del Rifle Català, una ONG sense ànims de lucre que preten difondre l’obra i pensament del difunt.

La iniciativa ha tingut molt bona acollida per tota la comarca i bona part del seu èxit es deu a l’estratègia d’impulsar apadrinaments entre els seus socis. “Oferim a tothom la possibilitat d’apadrinar rifles, fusells i trabucs per la simbòlica quantitat de 20 euros al mes. A canvi, els padrins obtenen una fotografia del fusell apadrinat i reben dues postals escrites per l’arma en qüestió“, explica Maria Engràcia Recasens, una dels fundadores de l’ONG.

Després de l’èxit aconseguit, 300 socis a la primera setmana de vida, l’Associació del Rifle Català també llançarà, la propera setmana, l’apadrinament de munició sense distinció de calibres. “Tindrà un cost molt més econòmic, es podrà fer per SMS i el padrí tindrà dret batejar la bala amb el nom que més li agradi“, afegeix. Pel que sembla ja han ofert al president Montilla batejar la primera bala amb el seu nom. El Molt Honorable encara no ha dit ni res. Cosa que, d’altra banda, és del tot normal.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s